Modellen Portfolio

Modellen worden vertegenwoordigd door hun portfolio, hun gepersonaliseerd visitekaartje. Zonder recent fotomateriaal is het niet mogelijk te solliciteren bij modellen – of castingbureau’s.

Voor een portfolio voor jezelf of voor modellenwerk wordt gezocht naar de mooiste poses, verschillende belichtingen en achtergronden. Er bestaat ook de mogelijkheid om andere kledij aan te passen of make-up bij te werken. Opdrachtgevers zien graag een gevarieerd gamma aan foto’s en types.

Met een gespecialiseerd computerprogramma kunnen de foto’s achteraf nog bijgewerkt worden. Kleine foutjes kunnen worden gecorrigeerd, littekens en oneffenheden weggewerkt. Er kunnen effecten worden gebruikt zoals huidvereffening voor meer glamoureffect, kleuroptimalisatie, enz.

Het pakket bestaat uit :

- Reportage met voorbespreking in de studio of een buitenreportage op lokatie (supplement van tien euro).

- Verschillende kledingswissels en make-up aanpassingen

- Uitwerking volledige portfolio inclusief digitaal fotoboek op echt fotopapier (26 pagina’s standaard)

- Bewerken van de beste 80 foto’s en eventueel retoucheren

- CD van alle foto’s in resolutie 13x18

Prijs van het pakket : 400 €

* Afhankelijk van uw professionele doelstellingen kunnen we uiteraard het pakket meer op maat aanpassen en maken om de uitstraling van uw portfolio verder te optimaliseren, dit mits een aangepaste prijs die in evenredigheid is met uw wensen.

Alle afwerkingsmogelijkheden vindt u onder rubriek “afwerking”.
2010 COPYYRIGHT BY Fotografie Suys. all rights reserved | webdesign by vco allround multimedia solutions & digital studio