Studio

Onze fotostudio heeft een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante meter. Een afgesloten ruimte waar fotograaf en klant samen in alle rust kunnen werken aan een op maat gemaakte reportage. Indien u dit wenst kan u er van kledij veranderen en je make –up aanpassen.

U maakt via mail of telefonisch een afspraak voor de gewenste fotoreportage. Enkele zaken worden reeds dan besproken zoals of het voor een studio – of buitenreportage is, de kleur en genre van de kledij, attributen,...

Op de dag van de reportage wordt u ontvangen in de studio waar u een formulier dient in te vullen met ondermeer uw persoonlijke gegevens.

Na een informatief gesprek over hoe de fotoshoot zal verlopen worden de foto’s genomen, wat ongeveer een uur in beslag neemt. Indien de reportage buiten gebeurt, wordt naar de lokatie gereden om aldaar de foto’s te maken.

De mogelijkheden van afwerking worden aan de hand van de uitgebreide collectie uitgestalde showmodellen (fotobox, dépliants, albums, fotokaarten en ontwerpen, canvassen, vergrotingen) besproken.

Afhankelijk van de formules die u koos zullen verdere keuzes dienen te worden gemaakt voor het opmaken van kaarten, albums, boxen, enz. Nadat alles is overlegd, wordt het materiaal besteld en volledig op maat naar uw wensen afgewerkt.
2010 COPYYRIGHT BY Fotografie Suys. all rights reserved | webdesign by vco allround multimedia solutions & digital studio