Wegbeschrijving

VIA E40 OOSTENDE - BRUSSEL

U rijdt af ter hoogte van de Expo Gent en vervolgt uw weg richting Eeklo. Dit is via de R4 langs het kanaal Gent – Eeklo. Kort na het voorbijrijden van de afrit “Mariakerke” verlaat u de parallel met het water via een scherpe bocht naar rechts om haaks uw weg te vervolgen.

U blijft de tweevaksbaan volgen tot aan de vierde lichten (inclusief de lichten van de tram). Aan de lichten slaat u links af om uw weg in de Langerbruggestraat te vervolgen. U slaat de eerste straat rechts af en de tweede links. Vijftig meter verder op uw rechterhand bereikt u uw bestemming.

VIA E40 BRUSSEL – OOSTENDE

Zie wegbeschrijving E17

VIA E17 KORTIJK – ANTWERPEN EN OMGEKEERD

U rijdt af ter hoogte van Destelbergen in de richting van Zelzate/Gent naar de Kennedybaan. Aan de lichten stopt de autostrade en vervolgt u uw weg richting Gent door naar links af te slaan. U blijft uw weg vervolgen tot aan het eerste ronde punt dat u bereikt.

Aan het ronde punt neemt u de eerste afslag. U blijft deze weg volgen. Na een drietal kilometer rijdt u over een brugje en rijd u rechtdoor richting Evergem – SleidingeEen kilometer verder rijd u over een brug en ziet u de volgende lichten reeds (met als referentiepunt Brico en McDonalds). Aan de lichten slaat u rechtsaf, detweevaksbaan op, tot aan de volgende lichten. Aan deze lichten slaat u links af om uw weg in de Langerbruggestraat te vervolgen. U slaat de eerste straat rechts af en de tweede links. Vijftig meter verder op uw rechterhand bereikt u uw bestemming.

Bereken uw specifieke route via :

http://nl-be.mappy.com/#d=4+hazegrasstraat,+Evergem&p=map
2010 COPYYRIGHT BY Fotografie Suys. all rights reserved | webdesign by vco allround multimedia solutions & digital studio